mandag den 5. april 2010

endnu et indlæg om hudpleje! (:

som i ved, har jeg snakket meget om hudplejeprodukter på det sidste. det er alt sammen grundet mine "hudproblemer". det gør simpelthen SÅ meget ved ens selvtillid.. jeg har i hvert fald været nede og skrabe bunden, mens jeg har haft disse "problemer"! man har ikke lyst til at være social overhovedet. MEN nu er det omsider blevet bedre - og gæt hvad det skyldes? jo, jeg har såmænd ikke gået med makeup hele ferien. så jeg kan love jer, at jeg har min pudder under mistanke for at have forværet min hud. men udover at gå makeupløs, har jeg også duppet kamillete på. tænk at noget så simpelt ville virke? jeg tror slet ikke på alle de skrappe produkter længere, nu skal der kun bruges milde produkter! jeg har også hørt, at en peeling af huden skulle være rigtig godt to gange om ugen. så nu, mine kære læsere, har jeg været på udkig efter gode, milde hudplejeprodukter og er nået frem til, at origins skulle være inden for den kategori? jeg vil meget gerne høre om i har erfaringer om produkter fra dette mærke. det ville jeg virkelig sætte pris på!

3 kommentarer:

 1. jeg har også problemer med min hud og brugte i en periode produkter fra origins. de var gode, men passede desværre ikke helt til min hudtype, så husk at få nogle der passer til din.
  jeg bruger en masse andre ting fra mærket og kan varmt anbefale det! deres produkter lugter den smule naturligt, men det er ikke noget grimt overhovedet :)

  mvh http://amalieamelang.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej :), jeg har også haft en del problemer med min hud, og jeg vil bare lige sige til dig at du skulle prøve at går til hudlægen hvis du er mega træt af at bruge mange penge på produkter der så ikke virker!
  - for man behøver faktisk ikke at have kæmpeproblemer med huden for at gå til lægen (:

  håber jeg hjalp bare lidt (;

  SvarSlet
 3. Ninette Assentoft2. maj 2010 kl. 21.14

  Jeg bruger Origins. Ikke pga problemer med min hud, men fordi jeg elsker deres produkter. Min favorit er: "Origins A Perfect World Deep Cleanser with White Tea". Den gør min hus blød som silke og hvis man gnubber i med lidt krafter og lidt hurtigt på porer forsvinder de altså. Ens hud føles som en babynumse når man er færdig. A perfect world øjencremen er også et sikkert hit!!!!
  Vil varmt anbefale dette kemikalie-frie husplejemærke :-)

  SvarSlet