torsdag den 27. maj 2010

den bedste mineral foundation?

efter sigende skulle mineral foundation være the holy grail inden for makeup-verden, og jeg må sige, at jeg i lang tid har overvejet at anskaffe mig en. jeg aner bare ikke, hvilken en der er bedst. og det er der selvfølgelig også delte meninger om. jeg synes bare, det er ret meget at skulle betale 350 kr. for en, som er ligeså god som en til 120 kr. så jeg vil egentlig gerne spørge jer, hvilken en i synes er bedst? jeg vil også meget gerne høre gode og dårlige erfaringer. (:

3 kommentarer:

 1. jeg har lige købt en fra Origins og den kan jeg godt anbefale. det er første gang jeg prøver at bruge det, og det var virkelig nemt og gav et pænt resultat. husk bare at købe en der måske er lidt mørkere end din hudfarve, når man jo heldigvis får farve til sommer (håber vi..) held & lykke :)
  - http://lommepengeogtommeflasker.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tja, jeg har prøvet L'Oreals til 130,- og Jane Iredales til 350,- og Jane vandt altså :-) Man får det man betaler for, synes jeg :-)

  Dækkeevnen er fænomenal - den holder hele dagen, og er så ren, at man ikke får bummere af at have sovet med den efter en hård nat :-)

  (Og så får man den syge flotte hud af den, for lige at smide et ekstra guldkorn på bunken ;-))

  /Linda

  SvarSlet
 3. Mineralpudder er GULD for huden!:) Love it!

  Har aldrig fortrudt at jeg skiftede min foundation ud med den. Dog er jeg sygt nærig og kan godt nøjes det det 3. bedste hvis det skal være (jojo, man er vel på SU), så jeg nøjes med den superbillige fra Wet'n'Wild til 45-50 kr. Den kan sikkert ikke måle sig med de dyre, men den er fin til prisen.

  Kan købes i Bilka.

  Knus :)

  SvarSlet