mandag den 6. september 2010

renseprodukter?


Jeg har endnu ikke fundet hverken hudplejerutine eller hudplejeprodukter, der fungerer for mig. Jeg har tidligere fortalt om mine hudproblemer, som siden er blevet en smule bedre. De problemer generer mig så meget i hverdagen, jeg går rundt og føler mig grim konstant. I dag har jeg bestilt tid ved lægen (for ca. fjerde gang!), og så håber jeg, at det denne gang resultere i, at jeg får noget mod det, som virkelig hjælper! Men tilbage til det med produkter - har i fundet en god hudplejerutine? Bruger i nogle super gode produkter, som i kan anbefale? Jeg er virkelig på bar bund, lige for tiden har jeg droppet ALLE mine produkter og vasker kun med rent vand, fordi produkterne var for skrappe og ikke gjorde noget godt for min hud. Jeg håber virkelig i har nogle gode råd! (:

5 kommentarer:

 1. Jeg bruges Basiron + zinksalve (og Fucidin, som dog skal fås på recept, hvis bumsen er meget slem!), hvis jeg får en bums :) det plejer altid at virke!

  /blommen

  SvarSlet
 2. Hey, jeg kender godt til dit problem - her er hvad der virker for mig! Jeg er rigtig glad for Suki's renseserie, som kan fås i Pure Shop - alt hvad de har der økologisk og frit for parfume, allergifremkaldende stoffer osv., så det er super godt til sart hud! Desuden bruger jeg make-up fra Pure Shop, hvilket virkelig også har hjulpet på min hud. Jeg synes i hvert fald du skal give Pure Shop en chance :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes at matas striber uden parfume er rigtig god. Fx rensemælk efterfulgt af mild skintonic og så bagefter en dagcreme eller natcreme. Det synes jeg virker rigtig odt. Du skal passe på ikke at bruge nogle skrappe midler med en masse parabener og farvestoffer i. Det får jeg bare endnu mere uren hud af.. Derma som du kan købe i netto er også både billigt og godt (:

  SvarSlet
 4. Tusind tak for råd alle tre!

  Zille - jeg har søgt lidt på det der Suki (må indrømme, at jeg ikke havde hørt om det før!), og produkterne har jo fået fremragende anmeldelser! De er helt sikkert værd at tjekke ud, det prøver jeg. (:

  SvarSlet
 5. Jeg bader ikke i penge, så ligesom Kathrine ^^, bruger jeg også produkter fra Matas. Jeg har en eller anden idé om, at min hud er fedtet og fuld af bakterier. Så jeg bruger matas ansigtsrens, den decinficerer og blødgører! Den er virkelig god, og ikke sport hård ved huden.

  SvarSlet