søndag den 22. september 2013

TV-serier

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af tv-serier, og jeg skal helst være i gang med flere forskellige. Der er ikke noget værre end når serier holder pause, og man skal gå og vente flere måneder på at se videre fra en cliffhanger! Derfor er det jo dejligt at starte på en ny serie, hvor du ikke skal vente på et nyt afsnit, men blot kan se en hel sæson, hvis det er det, du har lyst til. Så her har i mine yndlingsserier, som jeg varmt kan anbefale. Grib en dyne, lav en kop varm te og smæk så ellers en serie på! Der er dømt hyggesøndag...

supernatural2Supernatural er en amerikansk drama-, fantasy- og horrorserie. Vi følger to brødre, der bekæmper det onde i form af dæmoner, monstre og andre overnaturlige væsner.

gossip_girl_wallpaper_1280x1024_6
Gossip Girl er en amerikansk teen dramaserie baseret på bøgerne af samme navn, der er skrevet af Cecily Von Ziegesar. Velkommen til New York's Upper East side, hvor drama og intriger udspiller sig mellem en gruppe stinkende rige teenagere!

the-vampire-diaries-03
The Vampire Diaries er en drama-, fantasy- og horrorserie (kan i mærke det er disse serier, jeg tiltrækkes af?). Serien følger 17-årige Elena Gilbert, der er splittet mellem to vampyrbrødre.

Skins 2
Skins er en britisk drama- og komedieserie. Serien er delt op i tre generationer, hvoraf jeg selv foretrækker 2. generation (Cook og Effy!). Vi følger en gruppe teenagere på vej mod voksenlivet, der hver især har problemer at slås med. Familieproblemer, psykisk sygdom og homoseksualitet er blot nogle af emnerne, der bliver taget op i serien. Stoffer, sex og fest fylder også en del!

the-big-bang-05
The Big Bang Theory er en amerikansk sitcom og er hysterisk morsom! Penny flytter ind i en lejlighed overfor to meget kloge, men samtidig socialt akavede fysikere.

The-Walking-Dead
The Walking Dead er en amerikansk horrorserie. Serien følger Rick Grimes, der vågner fra et koma og befinder sig midt i en zombie apocalypse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar